Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaHaberMakine Emniyeti ve Endüstri 4.0 Konseptli Uygulama Alanı

Makine Emniyeti ve Endüstri 4.0 Konseptli Uygulama Alanı

Leuze electronic & Pizzato Elettrica S.r.l. ürün yelpazesinden oluşan endüstriyel robot hücrelerindeki güvenlik uygulamasını sizlerle buluşturuyor.

Leuze Electronic olarak, kapsamlı sensör teknolojisi bilgisine sahip, otomotiv, intralojistik, paketleme prosesleri ve makine imalat sektörlerindeki kendisini “sensor people” olarak tanımlayan uzman ekibimiz ile sizleri endüstriyel robotlar ile iş modellerinizi yeniden tasarlamak , basit, katma değerli ve hızlı dönüşüm sağlayan teknolojileri keşfetmek, endüstriyel robot hücrelerindeki güvenlik uygulamalarınızı görüşmek için, sektörde önemli yer taşıyan Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde “Makine Emniyeti & Endüstri 4.0 konseptli”, algılama ve ölçüm sensörleri, tanımlama sistemleri, görüntü işleme ve veri aktarmaya yönelik çözümler, iş güvenliği için bileşenler ve Pizzato Elettrica; konum şalterleri, güvenlik cihazları, güvenlik modülleri, güvenlik kontrol cihazları sistemlerinden oluşan uygulama örnekli standımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Projemize “Robotlar ve günümüz teknolojilerini kullanarak insan eli değmeden üretim hattı“ konsepti ile  Makine Emniyeti & Endüstri 4.0” adı altında yön verdik. Proje, fuar için özel olarak tasarlandı ve güçlü bir ekip ile yönetildi. Projelerimizde genellikle standımızda misafir ettiğimiz ziyaretçiler ile canlı uygulama demoları arasında ilişki kurgusu planlıyor, ziyaretçilere interaktif bir platform sunuyor ve canlı üretim hattı üzerinde hediyelerini, kendilerinin sipariş emrinden stok planlamasına kadar olan süreci yönetmelerini sağlıyor ve siparişleri direk robotlar sayesinde insan eli değmeden ziyaretçilerimize teslim ediyoruz. Leuze Electronic & Pizzato Elettrica ürünlerinin akıllı üretim teknolojisine entegrasyonu ile oluşturulan, otomasyon sistemini Anot firmasının gerçekleştireceği, endüstriyel robotların da buluşmasına tanık olacağınız, üretim kontrolü ve takibi, veri analizi, bulut teknolojisi, endüstriyel güvenlik, endüstriyel nesnelerin interneti, büyük veri yönetimi, dijital otomasyon ve katmanlı üretim teknolojisi konsepti ile hazırlanan “Makine Emniyeti & Endüstri 4.0 Uygulama Alanı”, bu yıl 5.’si düzenlenen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde sahne alacak.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popüler Yazılar

Son Yorumlananlar