Pazartesi, Temmuz 22, 2024
Ana SayfaSensör PeopleGörünebilir her şey

Görünebilir her şey

Basın Açıklaması

Leuze’nin yeni 36 serisi sensörleri, nesneleri yüksek çalışma aralıklarında bile algılar. Yüksek oranda otomatikleştirilmiş sistemlerin üreticileri ve operatörleri, bu sensörlerin maliyet açısından optimize edilmiş tasarımından yararlanır.

Owen (Almanya), 7 Nisan, 2022 – Nesnelerin doğru algılanması güvenilir teknoloji gerektirir: Leuze, yeni 36 serisi sensörleri de tam olarak bunu düşünerek geliştirdi: Mükemmel algılama performansları sayesinde, bu sensörler iç lojistiğin, paketleme sistemlerinin ve otomotiv sektörünün gerektirdiği zorlu gereksinimler için oldukça uygundur. Titreşim, ortam aydınlatması veya kirlenme olan çok uzak mesafelerde bile — farklı optik özellikler gerektiren nesneleri algılayabilirler. Sistem üreticileri ve operatörler için avantaj: Maliyeti açısından optimize edilmiş 36 serisi, özellikle çok sayıda sensöre sahip yüksek otomasyonlu sistemler söz konusu olduğunda, ekonomik açıdan ilgi çekici bir çözümdür.

Esnek uygulama

Leuze, IP67 koruma sınıfı sertifikasına sahip sensörleri, farklı çalışma prensipleriyle sunar: Arka plan bastırmalı sensörler (2,5 metreye kadar çalışma aralığı ile), reflektörden yansımalı fotoelektrik sensörler (17 metreye kadar) olarak veya tek yön çalışan fotoelektrik sensörler olarak (80 metreye kadar) olarak mevcutturlar. Yüksek performanslı sensör tasarımı, son derece yüksek fonksiyon rezervi sağlar. Bu, örneğin parazit kaynakları mevcut olsa bile nesnelerin güvenilir şekilde algılanmasını sağlar. Kullanıcılar ayrıca, örneğin filmle sarılı paletler gibi depolarize edici özelliklere sahip nesneleri algılamak için reflektörden yansımalı fotoelektrik sensörler talep edebilir. 36 serisi sensörler bu yüzden, çok geniş bir uygulama yelpazesine hitap eder.

Bağlantı seçenekleri

Sensörler, hem M12 bağlantı soketleri hem de farklı hazır bağlantı kabloları ve uygun montaj aksesuarları ile mevcuttur. Bu, mevcut sistemlerde bile entegrasyonun her zaman garanti edildiği anlamına gelir. Ayrıca, tüm yaygın anahtarlama mantıkları da desteklenir: NPN ve PNP anahtarlamanın yanı sıra aydınlık ve karanlık anahtarlama.

Görseller

Şekil 1: Yeni Leuze 36 serisi sensörler , zorlu uygulamalarda bile nesneleri algılamada olağanüstü güvenilirlikleriyle ikna edicidir.

Şekil 2: Geleneksel reflektörden yansımalı fotoelektrik sensörler genellikle filmle sarılmış paletleri güvenilmez şekilde algılar. Bunun nedeni gerilmiş filmin depolarize edici özelliğidir. Özel optikleri sayesinde, yeni Leuze 36 serisi reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör bu zorluğun üstesinden sorunsuz şekilde gelir.

Şekil 3: Gıda sektöründe, aynı ürünler genellikle daha büyük paketlerde ambalajlanır. Son derece yüksek fonksiyon rezervleri sayesinde, Leuze 36 serisi reflektörden yansımalı fotoelektrik sensörler, değişen paketleme birimlerini de güvenilir şekilde algılar.

Şekil 4: Farklı montaj malzemeleri, güvenilir şekilde çalışan ve esnek şekilde entegre edilebilen sensör sistemleri gerektirir. 36 serisi sensörlerle, kullanıcılar hep emniyetli tarafta.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popüler Yazılar

Son Yorumlananlar