Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaHaberTürkiye'de Bir İlk, Akıllı Üretim Hattı! İnsansız Karanlık Fabrika Görücüye Çıktı

Türkiye’de Bir İlk, Akıllı Üretim Hattı! İnsansız Karanlık Fabrika Görücüye Çıktı

Leuze electronic & Pizzato ürünlerinin akıllı üretim teknolojisine entegrasyonu ile gerçekleştirilen, çözüm ortağımız Anot firması tarafından projesi yürütülen, Endüstri 4.0 konseptli Smart 4.0 Canlı Üretim Hattı.

14-17 Mart tarihleri arasında 26.’sı düzenlenen Avrasya Bölgesinin Lider İmalat Sanayi Fuarı WIN EURASIA 2019, her yıl olduğu gibi yine sektöre yön vermeye devam etti.

İmalat sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla kapılarını WIN EUARSIA’da, yerli tasarım, yazılım, ve mühendislikle yapılan “Karanlık Fabrika” görücüye çıktı.

Leuze electronic olarak, WIN EURASIA Endüstri 4.0 Festival Alanı’nda Smart 4.0 Canlı Üretim Hattı ile;  kapsamlı sensor teknolojisi bilgisine sahip, otomotiv, intralojistik, paketleme prosesleri, makine imalat endüstrisi alanlarındaki uzman ekibimiz ile “the sensor people” olarak sizler ile endüstriyel robotlar ile iş modellerinizi yeniden tasarlamak, basit, katma değerli ve hızlı dönüşüm sağlayan teknolojileri keşfetmek, endüstriyel robot hücrelerindeki güvenlik uygulamalarınızı görüşmek oldukça keyifliydi.

Endüstri 4.0 konseptli Karanlık Fabrika’da; üretim kontrolü ve takibi, veri analizi, bulut teknolojisi, endüstriyel güvenlik, endüstriyel nesnelerin internet, büyük veri yönetimi, digital otomasyon ve katmanlı üretim teknolojisi konsepti ile hazırlanan uygulama örneği büyük ilgi gördü.

Endüstri 4.0 konseptli, “algılama” ve ölçüm sensörleri, “tanımlama” sistemleri, görüntü işleme ve veri aktarmaya yönelik çözümler, “iş güvenliği”için bileşenler ve Pizzato; konum anahtarları, insan makina arayüzü, güvenlik ürünleri ve “güvenlik” kontrol cihazları sistemlerinden oluşan ürün porföyümüz ile hizmet vermeye devam edeceğiz.

Proje Simülasyon Videosu 

WIN Fuarı İçin Özel Tasarım Hediyelerimiz

Akıllı Üretim Fabrikası ve 360 Derece Görüntüler

Leuze electronic Türkiye ekibi olarak

, projede yer alan tüm partnerlerimize ve siz değerli ziyaretçilerimize özel olarak tasarladığımız “Akıllı Üretim Fabrikası’na” göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

WIN PROJESİ ÜRÜN LİSTESİ

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popüler Yazılar

Son Yorumlananlar