Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaSensör PeopleHer küçük parçayı algılar

Her küçük parçayı algılar

Basın Açıklaması

Her küçük parçayı algılar
Leuze’nin GS 04B ve GS 08B yeni çatal sensörleri serisi, en küçük nesneleri bile mutlak güvenilirlikle algılar. Yüksek hızlı uygulamalarda güvenilir algılama için idealdirler.
Owen, 7 Mart 2022 – Leuze GS 04B ve GS 08B yeni çatal sensörleri serisinin kanıtladığı gibi, en küçük nesneler bile güvenilir şekilde algılanabilir. Çapı 0,05 milimetre kadar küçük nesneleri algılarlar. 10.000 Hz’ye varan yüksek anahtarlama frekansları sayesinde bu, hızlı otomasyon prosesleri ile de mümkündür. Kullanıcılar maksimum esneklikten yararlanır: GS 04B sensör serisi 5 ila 220 milimetre arasında 14 farklı çatal genişliğinde mevcuttur. GS(L) 08B serisi , 30 ila 120 milimetre arasında dört çatal genişliği sunar. Bu özellikleri onları paketleme sektörün ya da montaj ve taşıma teknolojisi gibi çeşitli sektörler için uygun hale getirir.

Hızlı şekilde monte ve konfigüre edilir
Sensörlerin kompakt çatal şekli, vericiyi ve alıcıyı tek cihazda birleştirir. Bu, hizalama çalışması olmadan basit ve hızlı montaj sunar ve yüksek düzeyde operasyonel emniyet sunar. Kompakt tasarımları sayesinde Leuze çatal fotoelektrik sensörleri, sınırlı kurulum durumlarına da entegre edilebilir. 170 ya da 220 milimetrelik ekstra geniş çatal genişlikleri sayesinde daha büyük nesnelerle uygulamalar da gerçekleştirilebilir.

GS 04B ve GS 08B serisinin sensörleri, IO-Link aracılığıyla veya potansiyometre aracılığıyla manuel olarak konfigüre edilebilir. Hassasiyet ayarı ve aydınlık/karanlık geçişi maksimum güvenilirlik sağlar. Yüksek hijyen talepleri ve temizlik maddelerine karşı dayanıklılık söz konusu olduğunda kullanışlıdır: GS(L) 08B serisi, sağlam, dayanıklı ve temiz-oda uyumlu V4A paslanmaz çelik muhafaza sunar. ECOLAB sertifikalıdır ve IP67 koruma sınıfının yüksek özelliklerini karşılar.

Görseller

Şekil 1: Hızlı ve hassas – Leuze’den yeni GS 04B / GS 08B serisi çatal sensörler.

Şekil 2: Kompakt tasarımı ve 50 milimetrelik çatal genişliği ile GS 04B çatal fotoelektrik sensörü, sınırlı kurulum durumları için idealdir.

Şekil 3: Kırmızı ışık LED’li yeni GS 04B serisi çatal fotoelektrik sensörleri, 170 veya 220 milimetrelik ekstra geniş çatal boyutlarıyla da mevcuttur. Bunları kullanarak, daha büyük bileşenlere sahip uygulamalar da çatal sensörler ile çözülebilir.

Şekil 4: GS(L) 08B serisinin temiz-oda uyumlu V4A paslanmaz çelik muhafazası ECOLAB sertifikalıdır ve bu nedenle hijyen ve temizlik maddelerine karşı dayanıklılık konusunda yüksek talepleri olan sektörler için idealdir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popüler Yazılar

Son Yorumlananlar