Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaHaberSusturma yeniden keşfedildi

Susturma yeniden keşfedildi

“Akıllı Proses Geçişi”, Leuze electronic’in sunduğu, susturma süreçlerinin daha ekonomik, daha basit ve daha güvenli hale getirildiği yeni bir işlemin adıdır.

Otomotiv ve paketleme endüstrisinin yanı sıra iç lojistikte de, güvenlik sensörleri vasıtasıyla yetkisiz erişime karşı malzeme kilitlerinin korunması gerekmektedir. Daha önce, taşınan malların ne zaman bir koruyucu alana yaklaştığını belirlemek ve bu malların doğru zamanda koruyucu alandan geçmesini sağlamak için susturma sensörleri ile susturma işlemlerine ihtiyaç duyuldu. Leuze electronic tarafından geliştirilen SPG (Akıllı Proses Geçişi ) yönteminin bir sonucu olarak, sinyal yayan sensörlere artık gerek yoktur. MLC güvenlik ışık perdelerine dayanarak, konveyör sistemleri bu sayede daha kompakt hale getirilebilmektedir. Sensörlerdeki yanlış hizalama veya hasar riski  ve bununla beraber bakım ve servis masrafları ortadan kaldırılır. Ayrıca, satın alma maliyetleri, kablolama ve manipülasyon riski azaltılır

, bu da bütün güvenlik cihazının kullanılabilirliğini artırır. Özellikle tipik iç lojistik uygulamalarında, koruyucu cihazın yüksekliği tamamen güvenlikle ilgili gerekliliklere bağlıdır. Senkronizasyon ışınlarının dikkate alınması gerekmez. SPG ile, ilk susturma sinyali işlem kontrolünden (PLC) gelirken, ikinci susturma sinyali koruyucu alanın kendisi tarafından üretilir. Akıllı Proses Geçişi gerekli SPS kontrol sinyallerinin beklenen zaman aralığında elde edilebilmesi için işlemin ayrıntılı bir bilgisini gerektirir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popüler Yazılar

Son Yorumlananlar