Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaEndüstrilerPaketleme EndüstrisiAnahtarlamalı Işık Perdesi ile Şeffaf Malzeme Kontrolü

Anahtarlamalı Işık Perdesi ile Şeffaf Malzeme Kontrolü

Sensor People olarak otomasyon ve endüstri pazarında bilinir olmamız bize birçok projelerin sunulmasına imkan sağlamaktadır.

Yine yakınlığımız ve kurduğumuz iyi ilişkiler sonrasında,  mutfak, tezgah, masaüstü ürünlerinin üretimini gerçekleştiren “Mercanlar Mutfak Eşyalar San. Ve Tic. LTD. ŞTİ.” ile gerçekleştirdiğimiz bir proje daha başarı ile sonlandırdık.

Bu projenin başlangıcında yetkili bayimiz Teknosan Otomasyon birlikteliği doğrultusunda proje hakkında detaylı bilgiler edindik.  Sonrasında takip ettiğimiz proje için ürün seçiminden devreye alımına kadar tüm süreçlere dahil olduk.

Karşılıklı olarak çalışan ince tasarımı, geniş bir çalışma aralığı ile nesne algılamasını güvenilir olarak gerçekleştiren güçlü ve uygun fiyatlı bir ürünümüzdür. Müşterimizin talepleri doğrultusunda en ufak bir kavanozdan en yüksek boyutlardaki tüm kavanozların algılanabilmesi için istenilen tolerans bilgisi sensörlere öğretildi. Ürünlerimizi programlayarak şeffaf malzeme gibi zorlu nesnelerde problemsiz olarak algılama işlevini tamamlayıp müşterimize sunduk. Üretim hattının daha hızlı ve efektif çalışmasını yönelten ürünlerimiz ile robota hangi konveyörün boş olup olmadığı bilgisi verilebilmektedir. Böylece hiçbir gecikme olmadan tüm konveyör hatlarının otomatik olarak çalışması sağlanmaktadır. Yan yana kurulu 3 farklı konveyör hattı bulunmaktadır. Her bir konveyörde 1275 mm yükseklikteki ürünlerimizden güvenilir olarak algılama yapılmaktadır.

Projede kullanılan ürünlere şöyle bir göz atalım

*CSL505-T25-1275-M8

* CSL505-R25-1275-M8

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popüler Yazılar

Son Yorumlananlar